Update 2 – dancing in the sun

Ja! Het is weer zaterdag, en dus tijd voor update 2! Inmiddels zijn we weer thuis gesetteld, is alle was weggewerkt en alle garen uitgepakt! Deze week werkte ik verder aan mijn projecten van vorige week, maakte ik mijn Lily Pond cal (bijna) af en begon ik aan de Scheepjes Cal. Kijk je mee?

Ik haakte de laatste dagen in Turkije verder met de Mandala Madness Cal en het resultaat vind ik steeds mooier worden. Ik ben blij met mijn zelf uitgezochte kleuren, al is dat meestal niet mijn sterkste punt! In Nederland heb ik hier niet meer aan gewerkt omdat ik eerst bij wil zijn met de Frida’s Flowers Cal en de Scheepjes Cal. Daarna ga ik hier weer mee verder.

mandala madness

Waar ik vorige week nog twijfelde of de kleuren misschien niet te donker waren, is hij mooi opgelicht door het wit en roze. Ik ben benieuwd naar de rest!

Dan de Frida’s Flowers cal van Stylecraft! Wat een prachtig blokje kwam er deze week online. Ik hou van felle kleuren, gecombineerd met zwart zodat het extra mooi afsteekt, dus dit is helemaal my cup of tea! Het nieuwe blokje is net glas-in-lood, zeker met de zon erop! Ik ben er blij mee!

frida's flowers

En dan.. eindelijk kreeg ik deze week mijn Scheepjes Pakket binnen. Ik haak voor het eerst met Colour Crafter van Scheepjes en ik ben aangenaam verrast. Ik ben echt een katoenliefhebber, maar dit garen is heerlijk zacht en haakt helemaal niet vervelend! En wat een prachtige kleuren heeft dit pakket. Ik was een beetje bang dat de roze te fel uit zou pakken in vergelijking met de andere diepe kleuren, maar tot nu toe merk ik daar niks van. Het blokje van deze week (de oranje) was wel een uitdaging! Tot een paar keer toe opnieuw uit moeten halen. Maar het resultaat mag er zijn! De blokjes doen me ook echt aan de golven van de zee denken! Het rode blokje is gehaakt in de starstitch. Deze viel iets kleiner uit dan de rest, dus als ik toe ben aan een volgend blokje probeer ik een half maatje groter. Ook zag ik dat veel mensen op de facebook-groep een extra toer sterren had gehaakt. Ook dat kan ik nog proberen! Ik heb er zin in :-)!

scheepjes

En dan… mijn lily pond cal… Hij is bijna bijna bijna af. Ik moet nog van een paar blokjes de draadjes afhechten en dan is mijn deken af. Ik heb hem gehaakt met Caron Simply Soft. Een heerlijk acrylgaren, gehaakt met naald 5, waardoor het een lekkere woondeken is geworden. Ik zal kijken of ik als hij écht af is, een mini-fotoshoot kan doen van de deken! Zeker met dit lekkere weer!

 

En dit was hem alweer. Deze week ga ik écht mijn lily pond afmaken en wil ik van de afgeknipte draadjes 1 of 2 bakjes maken om erbij te geven. Daarnaast probeer ik langzaamaan bij te haken aan mijn mixed ’n match cal (ook al zo’n prachtig ontwerp) en probeer ik netjes mijn huiswerk bij te houden. Deze week moet ik wel weer volop aan het werk, dus minder tijd om te haken helaas! Hopelijk tot volgende week!

 

Een gedachte over “Update 2 – dancing in the sun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s