Update 5 – Weer eens wat anders

En toen was het weer zaterdag. Ik heb lekker veel gehaakt, vooral in het begin van de week, toen was ik het even zat en vond ik het tijd voor wat anders. Ik maakte een uitstapje naar breien, dat was weer vanaf 0 beginnen. Ik kan wel breien, maar verder dan recht en averecht kom ik niet… en het gaat niet zo snel als haken. Toch ben ik best blij met het resultaat… kijk snel mee voor het resultaat en alles wat ik verder deed deze week.

Scheepjes

Uiteraard ging ik verder met mijn scheepjescal. Het nieuwe vierkantje van deze week was de c2c (corner to corner)- steek. Een eitje, want hier haakte ik al eerder een hele deken mee, deze laat ik je binnenkort zien in een update over wat ik maakte voor mijn blog. Maar ook in 1 kleur is het resultaat heel leuk!

scheepjes week 6

Het wordt inmiddels al een hele stapel. Ik moet nog 1 lapje van het donkerblauwe golvenlapje, maar verder ben ik bij. Ik ben heel blij met het pakket dat ik gekozen heb en heb veel zin om over 7 weken het eindresultaat te laten zien.

PS: ja, die draadjes, ik weet het… scheepjes stapel

Stylecraft cal

Vorige week verscheen er weer een nieuw patroontje in de stylecraft-cal met als thema Frida Kahlo. Ik besloot hier het begin van de week, toen ik een paar dagen achter elkaar vrij was een flinke slag mee te slaan. Mijn voornemen was om alle vier de lapjes af te maken, maar uiteraard kon ik mijn andere projecten niet weerstaan ;-).

stylecraft

1 lapje maakte ik dus helemaal af, van de andere drie moet ik nog een paar toeren. Ik heb verder niks gepland in mijn weekend, dus die lapjes komen sowieso af voor dinsdag het nieuwe patroon online komt. Misschien haak ik zelfs al wel een paar lapjes aan elkaar.. Mijn stekenmarkeerders beginnen namelijk op te raken ;-).

De haakrol van Wieke van Keulen

Ik vind dit zo’n heerlijk tussendoorprojectje. De toeren hebben slechts 30 steken, dus je ziet snel resultaat. Ik ben inmiddels bij de vijfde kleur en bij het 17e patroontje.

haakrol

Het regenboogeffect begint al te ontstaan he, vooral als je hem oprolt, ziet dit er vrolijk uit, net een soort roos met gemêleerde blaadjes. Mijn rand wordt nog niet heel veel rechter, maar ik heb besloten me hier niet aan te storen. Het komt vast goed als er een randje omheen komt… en anders maar niet :-).

Martin storey kal

Nee, het is geen spelfout… inderdaad, een Kal… Knit-a-long. Het zal eens niet he ;-). Pfoeh, dit is wel weer even een uitdaging hoor, ook een flink stuk uitgehaald… en weer bijgebreid (bijgehaakt klinkt toch leuker, vinden jullie niet?). kal

Het ziet er nu nog een beetje raar uit, maar het moet een hartje worden. Niet slecht voor een eerste poging toch…. Ik denk niet dat ik de hele deken ga haken hoor, maar dit vond ik een mooi vierkantje om mee te beginnen. Ik ben nu ongeveer halverwege.

Enne.. voor de oplettende kijker, ja, dit is het stone-garen van made by me. Project gevonden!

Dat was hem weer voor deze week! Komende week staat er wederom niks speciaals op het programma. Volgende week dus zeker weer een nieuwe update. Wat zouden jullie graag willen zien/weten als extra blogs (waarschijnlijk eens in de twee weken)… Input is welkom :-). Haak ze en tot volgende week!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s