In the picture – It’s (not) christmas time

Vandaag de start van een nieuwe rubriek: In the picture. Vandaag staat mijn kerstdeken van repeat crafter me in the picture. Ja, ik weet het, het is nog lang geen kerst, maar anders duurde het nog ZO lang ;-). Helaas kreeg ik de deken net niet af voor kerst vorig jaar, maar begin Januari was het dan zo ver. Mijn eerste echte afgemaakte deken (nou ja… behalve de draadjes dan). Ik denk dat ik ongeveer 6 maanden heb gedaan over de deken. Soms haakte ik in een paar dagen een blok en dan gingen er weer een paar weken overheen. Kijk je mee naar het resultaat?

Ik heb gebruikt gemaakt van verschillende soorten garen en ik heb katoen en glittergaren gemixt. De deken bestaat uit negen blokken en twee banners.

De kerstsok is mijn favoriet, aar eigenlijk vind ik ze allemaal heel leuk geworden! De deken is gehaakt in de c2c-techniek. Dit is een techniek waarin je blokjes haakt in diagonale banen, hierdoor kun je makkelijk van kleur verwisselen en krijg je een leuk effect in de deken. De deken is afgewerkt met een randje vasten. Misschien dat ik er tegen de tijd dat het kerst is nog een randje rood aan haak, bijvoorbeeld in de kreeftensteek, dat laat ik jullie dan natuurlijk ook weer zien!

Zoals jullie wel begrijpen komt deze deken bij de kerstboom te liggen in December! Ik heb er nu al zin in! Zaterdag komt er weer een gewone update online! Hopelijk zie ik je dan!

2 gedachtes over “In the picture – It’s (not) christmas time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s