New in – shoplog

Ik citeer mijzelf: “Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit pakket mag kopen als ik mijn nu lopende cals af heb en in de tussentijd geen nieuw garen koop.” Missie mislukt! Het vakantiegeld was binnen, en gezien het feit dat we al op vakantie geweest zijn, kon ik het niet laten. Ik kocht twee (tsja..) pakketten om twee dekens te maken… Deze doos staat me al bijna twee weken aan te staren in de woonkamer.

doos 2

Ik kon me tot nu toe nog inhouden, omdat ik graag een shoplog aan jullie wilde laten zien… maar ik weet niet of me dat nu nog gaat lukken ;-). Gelukkig is de scheepjescal bijna ten einde.. dus dan is er weer ruimte voor een nieuw project. Laten we het niet hebben over al de projecten die ik nog heb liggen ;-). Dan de hamvraag… welke projecten zijn het geworden…. Ik koos voor de Lossen-en-vastencal en de scheepjescal 2014.

Lossen – en Vastencal

Regelmatig speur ik het internet af naar mooie haakpakketten. Op een dag kwam ik deze tegen en ik was gelijk verliefd. Helaas bleef mijn computer me hieraan herinneren door hem in iedere advertentie omhoog te laten komen (lang leve cookies!). Ik wist dus al een tijd dat mijn volgende pakket dit warmrode exemplaar van de hobbygigant zou worden.

lossen en vasten kleuren

Jullie zullen inmiddels wel door hebben dat ik houd van warme kleuren en diepe rood- en paarstinten. Omdat ik zelf niet zo’n kei ben in het bij elkaar zoeken van kleuren zijn dit soort pakketten een uitkomst! Na de scheepjescal ben ik hooked by colour crafter van Scheepjes, dus ik kan voorlopig mijn lol op!

Scheepjescal 2014

Ik had al een tijd in mijn hoofd dat ik een project wilde maken met felle kleuren, gecombineerd met zwart. Toen ik hier tegenaan liep, kreeg ik dit hippie-pakket (een toepasselijke naam, vinden jullie niet) van de breibar  dan ook niet meer uit mijn hoofd!

De blokken van de cal worden gemaakt met de verschillende kleurtjes en deze worden aan elkaar gehaakt met zwart. Dit zal wel een bonte deken worden, dus ik moet nog even bedenken wat ik er uiteindelijk mee ga doen, maar dat komt vast goed.

So… now you know! Nu is mijn sterkste argument om nog niet met een van de dekens te beginnen (“ja, dat kan niet, want ik had het beloofd op mijn blog”) weg… Of ik me de rest van de week nog in kan houden? Je gaat het zien in de update op zaterdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s