Update 8 -Kort maar krachtig

Lieve lezers,

Afgelopen week was een enorm heftige en drukke week, waarin we heel veel onderweg zijn geweest. Ik heb dus ook haast niet gehaakt. Soms komt het leven nou eenmaal even tussendoor. Daarom deze week een ienie-mienie-update. Ik haakte wel geteld 1 blokje aan mijn scheepjes-deken en Dennis kreeg een pruik en een tuinbroek. Kijk je mee?

Scheepjescal

Er is niet veel verschil in mijn scheepjesdeken met vorige week, maar een beetje vooruit is ook vooruit!

scheepjes week 8

Het vierkantje van deze week heeft een kabelpatroon, wat een leuk effect geeft het he! Ik merkte toen ik de totaalfoto bekeek dat hij wel wat klein uitviel, dus misschien haak ik de volgende toch maar met een maatje groter!

scheepjes totaal

DenDennis vier feest! – Dennis

Dennis schoot wel op deze week, ik liep een beetje vast op het gepriegel van het voetje en daar had ik even geen zin in! Ik begon dus aan de pruik. Deze is gehaakt met de lussteek. In het begin best even ingewikkeld, omdat ik de beschrijving niet goed begreep, maar toen ik het eenmaal doorhad ging het als een speer!

Ik had de smaak te pakken en besloot ook gelijk zijn tuinbroek te haken, hij kan hem alleen nog niet aan, want meneer is nog arm- en beenloos… maar daar komt hopelijk snel verandering in!

dennis tuinbroek

En omdat ik toch bezig was, haakte ik ook maar gelijk zijn schoen… ik vind hem wel een beetje groot uitgevallen, zelfs voor clownsschoenen.. wat vinden jullie?

dennis schoen

Overigens, dat rare dingetje wat er in zit, is zijn voet.. hier moet ik zijn been nog ophaken, maar dat is al een keer of zeven mislukt, dus ik moet even moed verzamelen :-D.

 

dennis alles

En zo ziet het er dan allemaal bij elkaar uit.. Die twee gekke frutseltjes zijn zijn oren, ook al zo’n pijnpuntje.. Ik heb ze al een keer of tien vastgenaaid (en weer losgehaald!). De eerste keer had meneer oren in zijn nek, de tweede keer bijna op zijn wangen en de derde keer had hij zulke flaporen dat ik het ook zielig vond. Gelukkig ben ik helemaal niet eigenwijs en speld ik ze de volgende keer maar gewoon vast (of niet 😉 ).

Ik hoop dat ik jullie volgende week weer een iets langere update kan geven! Als het goed is, is de rust weer een beetje teruggekeerd nu, dus heb ik weer meer tijd voor het haken. Morgen komt de nieuwe gastblog van Diana online en woensdag een extra artikel! Hopelijk zie ik je dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s