Update 9 – Ik had het nog zo gezegd..

Zoals jullie al aan de titel zien kon ik deze week de verleiding niet weerstaan om met een nieuw project te beginnen… Daarnaast haakte ik verder aan mijn scheepjes-cal en de mix ’n match! Kijk snel mee!

Scheepjescal 2015

Waar ik vorige week slechts 1 vierkantje haakte, heb ik deze week flink ingehaald en ben ik weer bijna bij. Het vierkantje van deze week is een beetje een crime. Het resultaat is prachtig, maar je moet haken in de lus achter de achterste lus en die is niet heel makkelijk te vinden. Waar ik normaal een vierkantje zo weghaak, deed ik er nu een hele avond over. scheepjes week 10

En dit is het totaalbeeld.. Er komen nog 12 vierkantjes bij en dan kunnen we hem aan elkaar gaan haken.. Ik ben benieuwd hoe dat gaat, want mijn vierkantjes verschillen toch wel wat van formaat. Ik hoop dat dat rechttrekt met aan elkaar haken en anders moet ik er misschien toch een paar aanpassen. Gelukkig heb ik van vrijwel alle kleuren meer dan genoeg garen over.

scheepjes totaal

Er komen nog wat roodtinten bij, zowel het vierkantje van volgende week als de week daarna zijn rood. Ik denk dat dat het resultaat alleen maar mooier maakt!

Mix ’n Match cal

Ik ben over de helft! De bloemetjestoer was de middelste toer van de deken. Mijn bloemetjes zijn een beetje in elkaar gekrompen, dus ik denk dat ik ze binnenkort even vastspeld en block. Hopelijk blijven ze dan wel netjes. Ik ben benieuwd naar de volgende toeren. Ik hoop dat het kleurenpatroon zich voortzet en ik mijn schema vast kan houden!

mix n matchscheepjes totaal

Scheepjescal 2014

Ja, ik ben gezwicht.. en ik werd er gelijk voor gestraft, want tijdens het maken van de foto’s zag ik dat ik bij een van de vierkantjes een fout(je) gemaakt heb.. Ik vond mijn vierkantje er al zo raar uitzien. Zien jullie ’t ook?

scheepjes 2014

Opnieuw dan maar! Maar dat zien jullie volgende week! Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s