Update 10 – het schiet lekker op

Afgelopen week heb ik relatief weinig gewerkt, dus lekker veel tijd om te haken. Ik ging verder met mijn grote vriend Dennis, haakte aan beide Scheepjes-cals en pakte de stylecraft-cal weer op. Van deze laatste haakte is mijn zeshoek nog niet af, dus ik vond het zonde deze nu al te laten zien. Deze houden jullie tegoed voor volgende week dus!

DenDennis viert feest – Dennis

Het begint al iets te worden, vinden jullie niet? Hij is een beetje scheef nu, maar als hij straks nog een been en arm heeft, ziet hij er niet meer zo sneu uit. Helaas heeft Dennis niet zoveel spierkracht, want als ik hem rechtop wil zetten, valt zijn hoofd naar voren en zakt hij door zijn rug en benen. Zoals jullie weten ben ik geen ervaren amigurumi-haakster, dus wellicht komt het bij een volgende knuffel wel goed!

Scheepjes-cal 2016

scheepjes

Hij springt er wel uit, het vierkantje van deze week! Mooi rood is niet lelijk :-). Volgende week kom er nog een iets diepere rode kleur bij en ik denk dat de balans dan weer wat beter is. Volgende week komt het laatste patroon online en dan zit het erop… Natuurlijk moeten de vierkantjes nog aan elkaar gehaakt worden en komt er een rand omheen, maar het grootste werk is dan gedaan. Naarmate een deken zijn einde nadert, vermindert mijn motivatie altijd een beetje. Hoe dat komt, geen idee..

Scheepjescal 2014

scheepjes 2

In plaats van bij te haken aan de 2016-cal, ga ik gewoon leuk verder met een nieuw project ;-). De kleurtjes komen al leuk uit vind ik. Ik heb besloten om alle patronen in 1 kleur te haken, want ik denk dat de deken al druk genoeg is door alle verschillende felle kleuren. Hopelijk brengt dit toch wat rust in de deken. Van ieder patroon moeten zes vierkantjes gehaakt worden, maar de cal is al(lang) afgelopen, dus ik haak alles lekker door elkaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s