Update 11 – Een oude bekende

Het is weer zaterdag! In de Efteling is het hoogseizoen volop begonnen, maar ik vond toch nog wat tijd om te haken. Ik haakte verder aan mijn stylecraft-cal, ging verder met mijn scheepjescals en maakte een leuk tussendoortje… Kijk je mee?

Scheepjescal 2016

scheepjes 2016

Zoals jullie zien is er niet zoveel verschil met vorige week. ik haakte een blokje af van week 8 (de wafelsteek in het blauw) en haakte een blokje van de nieuwe week.. De donkerrode onderaan. Iets met laatste loodjes en zwaar ;-). Na volgende week ga ik er een weekje voor zitten en dan haak ik de laatste blokjes ook. Ik moet er nog 8. En daarna eens flink gaan puzzelen over de volgorde waaraan ik ze aan elkaar ga zetten. Dat wordt nog wel een karweitje voor een twijfelkont als ik. Tips zijn zeker welkom!

Scheepjescal 2014

scheepjes 2014

Nu het weer beter wordt, kun je gelijk ook mooiere foto’s maken met het zonnetje erop. De ontwerpen van de cal zijn geïnspireerd door vetplantjes, maar als ik deze vierkantjes bij elkaar zie, doet het me denken aan windmolens… lekker Nederlands dus :-). Welk vierkantje is jullie favoriet tot nu toe?

Stylecraft-cal

Zoals beloofd deze week een update over de stylecraft-cal! Bijna alle tot nu toe gehaakte blokjes zitten aan elkaar!

stylecraft

Past precies zo op de tafel. Een mooie afmeting voor een tafelkleed dus! Alleen voordat hij af is zijn we nog wel een paar maanden verder! Mooi effect zo he, met die felle kleuren, zeker met de zon erop. Ik kan daar zo blij van worden, soms is het goed om dingen even van een afstandje te bekijken.

Telefoonhoesje

Volgende week ben ik weer op kamp met Stichting Heppie, dit doe ik twee of drie keer per jaar. Dit jaar draai ik een ouder-kindkamp, wat wil zeggen dat de ouders ook meegaan, zodat ze als gezin kunnen genieten van een heerlijke vakantieweek. Ik ga hier een workshop haken geven en haakte daarvoor dit telefoonhoesje als voorbeeld.

telefoonhoesje

Het wordt een supertoffe week volgende week, maar dit houdt ook in dat ik een hele week niet kan haken! Volgende week zaterdag zal er dus geen update online komen, maar een ander artikel. Over twee weken komt er dan weer een gewone update! Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s