Mini-update 12 – Lichtpuntjes

Toch een hele kleine update vandaag. Ik haakte namelijk voordat ik op kamp ging nog even snel een cadeautje voor de andere teamleden. Inmiddels ben ik weer terug van een fantastische week HEPPIE met een geweldig team. We hebben 30 mensen ontzettend gelukkig gemaakt door ze een weekje “zonder” zorgen te geven. Ik heb mensen zien genieten en enorme stappen zien maken. Ik kan niet wachten tot ik weer mag!

Dit gedichtje doet me altijd denken aan zo’n Heppieweek… Daarbij haakte ik voor iedereen een waxinelichthoudertje in de vorm van een ster.

De foto is niet zo helder, omdat hij op t laatste moment gemaakt is, maar zo hebben jullie toch een idee.

Ik ga nu verder bijslapen en nagenieten! Volgende week komt er weer een gewone update online. Het laatste deel van de scheepjescal komt deze week online… wie weet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s