Give-away (verlopen)

Ja, je ziet het goed… twee artikelen op 1 dag. Maar dit is wel een hele bijzondere. Zoals je hebt kunnen lezen, deed Diana afgelopen week mee aan een Haakathon bij Wollstreet in Sittard. Ze haakte daar de teckel van Jan Kruys. De opbrengst van de haakpakketjes komt ten goede van de Lepra-stichting. Zo heb jij een leuke knuffel in huis en steun je gelijk de Lepra-stichting. Vorig jaar zijn er ook verschillende Haakathons geweest, maar toen werd de rode kater gehaakt. De knuffels zijn ontworpen door DenDennis… je kent hem wel uit mijn updates.

Haakathon-foto-header

Ik was al een tijdje aan het nadenken over een win-actie… Ik vond dat een eigen domeinnaam en 1000 views op mijn blog gevierd moesten worden. Ik kwam er alleen niet helemaal uit hoe ik dat aan zou pakken. Tot ik de blog van Diana las.. Plotseling kreeg ik een idee. Ik nam contact op met Wollstreet, met de vraag of zij beide pakketjes nog hadden. Dat bleek zo te zijn en Wollstreet betaalde zelfs de verzendkosten! Uiteraard betaal ik de pakketjes gewoon, dus er gaat €20,- naar de Leprastichting.

katertekkel

Deze twee pakketjes liggen bij mij op de keukentafel te wachten om verzonden te worden. In het pakketje vind je alle benodigdheden om de knuffel te haken… Het patroon, het haakgaren en de vulling. Het enige wat je zelf nodig hebt is een haaknaald. De patronen zijn goed te doen voor zowel beginners als gevorderden, en mocht je er niet uitkomen, mag je me altijd om hulp vragen!

Nu de hamvraag… Wat moet je doen….

  • Ga naar de facebook van sietsaandehaak
  • Like en deel het bericht over de winactie op je eigen tijdlijn

Aanstaande zondag zal ik de twee winnaars bekendmaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s