Mijn haakdagboek

Na een paar drukke weken weer eens een artikel op de woensdag. Zoals jullie zien ben ik sinds afgelopen week overgegaan naar een eigen domeinnaam. Voortaan ben ik te vinden onder http://www.sietsaandehaak.com (het oude adres doet het ook nog gewoon hoor!).

Deze week neem ik je mee in mijn haakdagboek. Toegegeven, het is nog een beetje provisorisch, maar het werkt! Ik gebruik een notitieboekje van de HEMA. Ik scoorde deze een keer in de sale en ze zijn ideaal. Ik heb ook een boekje voor ideeën voor mijn artikelen en een boekje met mijn wishlist.

3 boekjes

Op sommige vlakken ben ik heel gestructureerd.. tot op het obsessieve af. Ik was vroeger ook altijd degene die precies wist hoeveel dagen het nog duurde tot het vakantie was, of uittelde hoeveel bomen ik tegenkwam op de weg naar school. Zo ook bij mijn haakprojecten. Ik tel alle onderdelen van een project, zodat ik deze ook netjes af kan strepen.

pagina 1

Ik turf de delen die ik al gehaakt heb en als ik 1 onderdeel helemaal af heb, mag er een streepjes doorheen. Dat is altijd een klein feestje om een streepje te mogen zetten ;-).

scheepjes
Hij is bijna af!!!

Ik tel zelfs de onderdelen van mijn amigurumi’s… Heerlijk overzichtelijk en ik weet precies hoeveel ik nog “moet” haken. dendennis

Ik heb net even snel mijn projecten geteld… Schrik niet… op dit moment staan er 10 WIP’s (works in progress) in mijn boekje. Hoezo, niet goed in afmaken ;-). Ik verwacht wel dat er binnenkort twee afgestreept kunnen worden, dus dan is er ruimte voor twee nieuwe projecten… toch 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s