Uitslag Give-away

Vanavond heb ik geloot om de uitslag van de give-away te bepalen. Josina en Michelle zijn de gelukkigen geworden!
Mocht je nou niet gewonnen hebben, maar de haakpakketjes wel supertof vinden, geen nood! Je kunt ze bestellen via de Leprastichting. Je kunt een pakketje kopen, zodat je zelf aan de slag kunt en niet hoeft na te denken over wat je allemaal nodig hebt… Voor de niet-hakers onder ons kun je ook gewoon een van de knuffels kopen, die dan door iemand anders is gehaakt… En ten slotte kun je ook alleen het patroon kopen, mocht je zelf graag creatief zijn met het soort garen dat je wilt gebruiken! Bovendien sponsor je hiermee de Leprastichting!

Haakathon-foto-header

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s