Update 13 – Het is zover

Hij is af jongens… Mijn Scheepjescal 2016. Stiekem ben ik toch een beetje van deze deken gaan houden. Er zitten een hoop uren, liefde en frustratie in… En dit is het resultaat!

Na mijn laatste update, moesten er nog acht vierkantjes gehaakt worden, maar het einde was in zicht. Toen ik terugkwam van HEPPIE, lag de focus dus ook op deze deken. Ik wilde deze eerst af hebben, voordat ik weer met iets anders verderging… En dan kan ik het opeens wel! In sneltreinvaart haakte ik de laatste vierkantjes weg en kon ik beginnen met het aan elkaar haken van de deken! Wat een rotwerk is dat, maar hoe leuk is het om je deken met iedere steek meer vorm te zien krijgen! Straks laat ik jullie het eindresultaat zien, maar eerst neem ik jullie nog even mee langs de reis die ik aflegde om dit eindresultaat te bereiken!

En toen was het zover… De laatste steek! Toch wel en dingetje vond ik dat hoor! Stiekem gaan er toch herinneringen in zo’n deken zitten.

laatste steek!

En dan is het zover… Het eindresultaat! Met lekker veel foto’s vanuit verschillende hoeken. Geniet ervan!

grond

op bed

tafel buiten

De uiteindelijke deken is ongeveer 160 bij 120. Je ziet wel dat de deken hier en daar wat trekt omdat mijn vierkantjes niet allemaal even groot zijn… Zou ik dat anders doen.. Ik weet het niet. Ik denk dat het een hoop plezier van het haken weg zou halen. Ik ben niet zo van het uithalen en opnieuw haken, tenzij iets echt enorm fout is. Ik smokkel liever een beetje. En dan wordt het eindresultaat inderdaad niet zo netjes… maar daar is het handwerk voor toch? En niemand ziet het als je onder een deken ligt. Als de deken voor iemand anders is, ligt het natuurlijk anders, maar dat is hier niet het geval. En dus houdt ik hem lekker zo. Een beetje anders is ook leuk!

En nu… Nu zijn alle draadjes weggewerkt (al spotte ik er net nog een op de foto…), is alles doorgestreept in mijn haakdagboek, is de titel gemarkeerd en wordt het tijd voor een nieuw project… En ik zou mezelf niet zijn, als ik niet meer WIP’s zou hebben, in plaats van minder, dus daarom heb ik vandaag maar garen ingeslagen voor een nieuw project… Een mochillatas. En wel in deze kleurtjes. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van alle vorderingen in de volgende updates!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s