Update 19 – Druk, druk, druk

Zoals ik vorige week al vertelde, verwachtte ik deze week geen uitgebreide update. Het einde van het hoogseizoen was in zicht, maar wat voor een einde. Ik werkte bijna iedere dag tot negen uur, waardoor ik thuis geen puf meer had om te haken. Ik had dan ook wel twee toeren gehaakt deze week. niet echt update-waardig leek me. Dat deed me besluiten de update deze week op zondag online te zetten, zodat ik vanochtend nog even meters kon maken. Ik haakte alleen aan de lossen en vasten deken, maar daar kwam best een stukje bij.

l & v totaal

De zijkant is tot nu toe nog mooi recht! Deze week stonden de vleugeltjes op het programma. Ik volgde de facebook van lossen & vasten al toen de cal nog bezig was. Wat een gevloek en getier was er op deze vleugeltjes. Het resultaat is prachtig, absoluut, maar de makkelijkste steek leek het niet te zijn. Dit zorgde ervoor dat ik een beetje bang was om te beginnen, maar wonder boven wonder ging het in één keer goed.

l & v details

In de close-up zie je het niet zo heel goed, maar als je de deken van een afstandje bekijkt, lijkt het net of er een heleboel vogeltjes achter elkaar aan vliegen. Superleuk!

l & v breedte

Volgende week gaan we lekker een weekje naar Schier(monnikoog). Ik kom hier bijna ieder jaar. Lekker veel tijd om te haken, dus volgende week komt er vast en zeker een uitgebreidere update online. Ik neem in ieder geval mijn Dennis-pakketjes mee. Het muurbloempje, de partypooper en de slingeraap staan op het programma. Daarnaast denk ik dat ik van het Fenna-garen een omslagdoek of sjaal ga haken. Ik moet vandaag nog even een mooi patroon vinden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s