Update 20 – Partypooper & co

Na een heerlijk weekje vakantie zijn we weer gewoon thuis. Hoewel ik gepland had heel veel te haken, zat het lekkere weer een beetje in de weg. We hebben veel gefietst, gewandeld en in de zon gezeten, maar daardoor schoot het haken niet zo op. Waar ik drie knuffels op de planning had staan, kreeg ik er maar eentje af… en niet eens helemaal. Daarnaast begon ik aan een omslagdoek met Fenna. Kijk je mee?

Omslagdoek

Ik zocht al een tijdje een project voor de bollen Fenna-wol die ik scoorde bij de Wibra een paar weken geleden. Zo op het zicht vond ik de bollen erg mooi, lekker vrolijk met felle kleurtjes. Hier paste een omslagdoek bij, zonder al te veel poespas. Het garen is al druk genoeg van zichzelf! Ik vond het perfecte patroon op de blog van Karin aan de Haak (leuke naam he ;-)).

Op de foto krijg ik et niet helemaal goed gevangen, maar de kleuren zijn mega-fel. Zelfs ik vind ze een beetje te heftig. Vooral het geel is lekker knal. Ik moet nog even goed nadenken of ik nog doorga met deze omslagdoek, of dat ik het garen gebruik voor een ander project. Aan het patroon ligt het zeker niet, want dat is lekker simpel en haakt heerlijk weg!

DenDennis – Partypooper

Ik haakte weer een knuffel van DenDennis deze week. Deze was niet zo heel ingewikkeld en heeft ook geen “extra” items die DenDennis en het Feestvarken wel hebben.

partypooper

Een persoonlijk juichmomentje vanochtend! Hij staat! Zonder hulpmiddelen of onzichtbare touwtjes.. Je moet er niet tegenaanblazen, want dan valt hij evengoed om, maar een kleinigheidje blefte houwe, zoals mijn moeder zou zeggen ;-). Er komt nog confetti op zijn lijfje, maar die moet je maken met restjes wol. Ik wacht dus even tot ik wat meer knuffels gehaakt heb, zodat ik die restjes kan gebruiken voor de afwerking van deze knuffel.

familie dennis.JPG

En dit zijn ze alledrie bij elkaar. Dennis kreeg wat hulp van manlief om te blijven staan, zoals jullie kunnen zie :-).

Deze week staat er niks speciaals op het programma hier. De lange dagen bij de Efteling zijn voorbij, dus dat betekent weer wat meer tijd om te haken. Ik haakte gisterenavond nog een halve toer aan de lossen & vasten cal, maar die houden jullie tegoed voor volgende week. Morgen staat er weer een blog online van Diana, en woensdag weer een nieuw artikel. Zie ik je dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s