Update 21 – spijkers met koppen

Afgelopen week was een bewogen weekje… Ik merkte aan mezelf dat ik op bepaalde punten in mijn leven vastliep (klinkt lekker heftig dit 😉 ) en dat er even spijkers met koppen geslagen moesten worden. Dit deed ik dan ook door mijn studie weer op te pakken, om hem nu écht af te maken. Ik ben gewoon niet zo goed in laatste loodjes geloof ik :-). Naast serieuze gesprekken en spijkers met koppen, had ik ook nog wat tijd om te haken. Ik begon met een nieuwe Dennis-knuffel, haakte verder aan mijn lossen-en-vasten deken en pakte mijn stylecraft-cal weer op!

Stylecraftcal – Frida’s Flowers

Ik haakte deze week drie (halve) blokjes. Het patroon van week 1 is nu helemaal af (dit zijn de roze blokken). Het begint al iets te worden, vinden jullie ook niet?

stylecraft

Het lastige aan dit project vind ik het formaat… het is allemaal net niks! Het is te klein voor een deken, maar te groot voor een kleedje. Ik moet er nog eens even goed over gaan brainstormen wat voor functie dit project krijgt. Gelukkig is hij nog niet af, dus ik heb nog alle tijd!

DenDennis – Slingeraap

Ik begon een nieuw patroontje uit het boek van DenDennis, de Slingeraap! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik de aap er nog niet helemaal in zie. Ik vond het lijken op een vogelbekdier, en manlief zag er een eend in… Oordeel zelf!

Processed with Snapseed.

Ik had niet de perfecte oogjes voor deze aap. Ik heb geen zwarte oogjes, dus er zijn een hoop kleuren de revue gepasseerd… Ik moest er even diep over nadenken wat voor kleur ogen een aap eigenlijk heeft… Uiteindelijk heb ik voor deze lichtbruine variant gekozen. De donkerbruine was precies dezelfde kleur als het hoofd en viel dus weg. Of ik er tevreden over ben weet ik nog niet, maar anders wordt het gewoon een beetje een vreemde eend (toch die eend weer;-)) in de bijt! Volgende week zal hij een stuk meer op een aap lijken, na het haken van de armen en de benen… Ten minste, dat hoop ik!

Lossen-en-Vastencal

Het patroon van deze deken begint al mooi naar voren te komen! Ik ben heel blij met mijn kleurkeuze, alleen twijfel ik een beetje over het grote zwarte vlak… maar ik ga gewoon door, ik denk dat het in het geheel straks juist een mooi effect geeft!

l-en-v

Hoe vinden jullie hem worden?

Door het oppakken van mijn studie, heb ik minder tijd om te haken. Ik ga mijn best doen om gewoon iedere woensdag een artikel online te zetten, maar ik kan niks beloven… Ik wil namelijk ook niks afraffelen! Wel komt er binnenkort een nieuwe “serie” aan. Ik heb afgelopen week bij Marion’s pingouin een aantal bolletjes Merino-wol gekocht van verschillende merken. Ik zal er via internet nog een aantal bestellen, zodat ik deze voor jullie kan reviewen! Zijn er wolkwaliteiten die jullie graag in een review zouden willen zien? Andere ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom! Ik hoop je snel weer te zien!

2 gedachtes over “Update 21 – spijkers met koppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s