Update 22 – Veel te doen, weinig tijd

Afgelopen week was een week van hard werken en veel rusten. Ik had een ontstoken oog… Ik zal jullie de details besparen, maar het komt er op neer dat het niet echt lekker haakt met een ooglapje voor :-). Daarnaast gooiden we de indeling van het huis om, zodat er weer een bureau beneden staat waar ik aan kan studeren. Inmiddels is de ontsteking bijna weg, staat het bureau te pronken in de woonkamer en haakte ik nog snel twee (nou ja, anderhalf) vierkantjes voor de Cal 2014. Een mini-update dus. Wel breng ik jullie op de hoogte van de projecten van de komende tijd…

Scheepjescal 2014

Inmiddels vullen de vierkantjes precies de salontafel! Het wordt al een vrolijke boel zo bij elkaar!

het bovenste oranje vierkantje is nog niet helemaal af. Hierdoor kun je goed zien wat een verschil het maakt om je haakwerk te blocken, zeker bij katoen! Het scheelt namelijk maar 1 toer met het “affe” oranje vierkantje. Bizar toch!

oranje

Vandeweek ga ik eens spelen met de kleurstelling, zodat ik misschien al wat vierkantjes aan elkaar kan zetten! Ik ben benieuwd naar het effect met het zwart ertussen, volgens mij springen de kleuren er dan nog meer uit!

Coming soon – Herfst

Omdat deze week maar een korte blog is, kan ik jullie mooi even bijpraten over de haakplannen van de komende tijd! Er komen namelijk een aantal leuke dingen aan.

  • Allereerst komt er natuurlijk de review-serie waar ik jullie vorige week over vertelde, ik ben nog steeds benieuwd naar wolkwaliteiten die jullie graag gereviewd willen zien!
  • Aanstaande maandag ga ik een bezoekje brengen aan Wollstreet, je weet wel… die winkel die de pakketjes voor de give-away verzorgde. Samen met Diana ga ik de najaarscollectie van de nieuwe wolletjes bekijken. Ik vrees dat ik niet met lege handen thuis ga komen :-). Hier komt woensdag een blog over online!
  • Er komt een nieuwe serie over haaktechnieken. Technieken die wat minder bekend zijn dan lossen, vasten en stokjes komen in the picture. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapestry-haken, tunisch haken en de nieuwste rage colour-pooling.
  • Niet getreurd, in de wekelijkse updates kun je natuurlijk nog steeds mijn WIP’s volgen. Stiekem ben ik verliefd geworden op een aantal nieuwe cal’s, dus ik hoop dat ik me kan  beheersen :-).
  • De blogs van Diana blijven natuurlijk ook gewoon vaste prik iedere twee weken. Ik kan alvast verklappen dat ook zij een uitstapje maakt naar het haken van dekens… Hierover lees je morgen meer!

Volgende week hoop ik een wat uitgebreidere update online te zetten, zie ik je dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s