Coming soon – Crocht alongs

Door omstandigheden vandaag een gewoon artikel in plaats van de gastblog van Diana.

De dagen worden korter, het weer wordt kou-, o nee, toch niet… Je zou het niet zeggen, maar de herfst is in aantocht. Lekkerder weer dus, om lekker binnen op de bank te zitten met een kopje thee en een haakwerkje. Dit is ook wel te merken, want de CALs komen als paddenstoelen uit de grond schieten. Vandaag een overzichtje met de crochet alongs die binnenkort beginnen. Gewoon, voor als je wishlist nog niet lang genoeg was :-)!

Najaarscal Lossen en Vasten

Patroon: www.lossenenvasten.nl of via facebook

Begint op: 28 September

Duur: 13 weken

2016-06-27 15.20.16
Bron: http://www.lossenenvasten.nl

 

Na de supersuccesvolle Lossen & Vasten cal van afgelopen voorjaar, staat er alweer een nieuwe cal op stapel! Joke ter Veldhuis ontwierp de nieuwe deken in drie tinten, Zonsondergang, Sterrenhemel & Maanlicht. Op deze pagina  lees je er alles over!

Om de deken te kunnen maken heb je 13 bollen Scheepjes Colour Crafter en 2 bollen Scheepjes Colour Crafter Velvet nodig. De pakketten zijn op verschillende webshops te bestellen en kosten €46,50. Je krijgt er dan ook een label voor op je deken en een handige rolmaat bij.

Wolplein Droomdeken

Patroon: www.wolplein.nl

Begint op: 19 September

Duur: 12 weken

Droomdeken CAL Renne
Bron: http://www.wolplein.nl

Afgelopen week kwam deze verrassing voorbij op mijn facebook-tijdlijn. Wolplein start zijn eigen cal. Deze deken is ontworpen door Tessa van Riet-Ernst, bekend van woolytoons. De deken is geschikt voor zowel beginners en gevorderden en wordt begeleid door stap voor stap videos. De deken wordt gehaakt met Phildar Partner 6 en de pakketten zijn te koop bij wolplein. Ze zijn verkrijgbaar in vier mooie, rustige kleuren en kosten €115,-. En jongens, ik geef het toe… ik ben verliefd op deze deken. Ik ga waarschijnlijk niet gelijk meedoen, maar oef, hij staat hoog op mijn verlanglijstje.

Carousel Cal

Patroon: Facebook, Stylecraft en Yla lifestyle & wol

Begint: 13 September

Duur: drie maanden

stylecraft carousel CAL on the LoveCrochet blog

De nieuwe stylecraft cal! Ik haakte al eerder de lilypond cal, en op dit moment (volgende week terug in de update), haak ik aan de Fridas Flowers cal. Het nieuwe ontwerp is geschreven door Sue Pinner. Zij haalde haar inspiratie uit haar jeugdherinneringen aan de kermis. De pakketten bestaan uit 17 bollen Style craft Special Dk of 30 bollen Stylecraft Batik en kosten respectievelijk €75 en €49,50.

Mystery blanket Cal

Patroon: Breiclub (alleen toegankelijk voor leden)

Begint: 1 Oktober

Duur: drie of zes maanden

Over deze cal schreef ik al eerder in mijn update van een paar weken geleden. Deze deken is een beetje een vreemde (maar wel hele leuke) eend in de bijt. Ik verwacht mijn pakket ieder moment, en op het moment dat ik foto’s mag laten zien, ga ik jullie er zeker alles over vertellen! De patronen van deze cal zijn alleen verkrijgbaar als je via breiclub.nl het pakket aangeschaft hebt. Je kunt deze cal dus niet, zoals de meeste andere, op eigen tempo en met eigen garen volgen. Daarnaast is het een echte mystery cal. Je weet dus van te voren niet hoe je deken er uiteindelijk uit komt te zien! Dit maakt het extra spannend, maar daardoor misschien des te leuker!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s